Kahvaltı için pratik hazırlayacağınız bir lezzet..
Patateslerin dışlarını güzelce yıkayıp elma dilimi doğranır. İçerisine tuz, pulbiber , kekik ve sıvıyağ ekleyip (ancak zevkinize göre ''köri, biberiye, sarımsak tozu vb.'' ekleyebilirsiniz) karıştırılır. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye koyulup 220 dereceli fırında patatesler yumuşayıp, kızarana kadar pişirilir.
AFİYET OLSUN
MUTLU PAZARLAR
çok seerek yaparım ve yerim.ellerine sağlık canım.sevgiler.
YanıtlaSilellerine sağlık canım..
YanıtlaSilçok severim balığın yanına da sık sık hazırlarım harika görünüyor :)
Çok sevdiğimiz bir lezzet. Ellerine sağlık Şehrinazım..
YanıtlaSilÇok güzel patatesler olmuş bunlar çatalı batırıp batırıp yemeli eline sağlık canım
YanıtlaSilCok severiz ailece cokta sik yaparim ellerine saglik.
YanıtlaSilhemen kalkiyorum yapicam :)
YanıtlaSil