19 Aralık 2011

KÜLBASTI


Külbastı annemin komşu sofrası için hazırladığı bir lezzet.Tarifini yazmamı isteyen arkadaşlar oldu.Bende annemden aldığım tarifi sizlerle paylaşıyorum...

MALZEMELER:

1 kg. kuşbaşı et
2 adet soğan (yemeklik doğranmış)
3 adet yeşil biber(ince doğranmış)
3 adet domates (küp doğranmış)
kekik ,pulbiber
tuz ,sıvıyağ
1 su bardağı su

YAPILIŞI:

Bütün malzemeyi bir kaba alıp karıştıralım(et dana ise biraz haşlayalım, kuzu yada koyun ise çiğden yapalım).Karıştırdığımız malzemeyi, tepsiye alıp fırında etler yumuşayana kadar pişirelim.Pişen külbastıyı sıcak olarak servis yapalım...

AFİYET OLSUN

8 yorum :

  1. ohh ohh afiyet olsun sizde ziyafet varmış ayol ellerine sağlık reyhancım:)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. anneciğinin ellerine sağlık. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. ellerinize saglik mutlu haftalar sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. afiyetler olsun canım...misler gibi olmuş...

    YanıtlaSil
  5. NEFİSSS GÖRÜNÜYOR CANIM..
    TAM BENLİK..
    ANNENİN ELLLERİNE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
  6. anneciğinin ellerine sağlık canım,afiyetler olsun..

    YanıtlaSil
  7. afiyet bal olsun tatlımm:)
    anneciğinin emeklerine sağlık...
    harika görünüyor...
    muhabbetle...

    YanıtlaSil
  8. Anneciğinin ellerine sağlık. nefis ve doyurucu bir tarifmiş.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...