Ben balığı hafif olduğu için fırında seviyorum.Çocuklar ise kızartma, yada böyle tavada istiyorlar:) Kızartma yapmaktansa, bu şekilde az yağlı ve daha lezzetli oluyor.
Ölçü veremiyorum.Balığın miktarına göre malzemesini kullanabilirsiniz...
YAPILIŞI:
Balıkları kılçığı ile birlikte temizleyip yıkayalım.Yıkanan balıkları tuzlayıp, iki balığı iç kısımlarından birleştirip mısır unu yada normal una bulayarak tavaya dizelim.Üzerine zevkinize göre sıvıyağ gezdirip iki tarafını da pişirerek servis tabağına alalım.
AFİYET OLSUN
bugün aynı yemeği yapmışız:)tesadüf...afiyet olsun ...sevgiyle kalın...
YanıtlaSilCok güzel canim aksam ,aksam olsa hic hayir diyemem afiyetler olsun size .Hayirli aksamlar öptüm.
YanıtlaSilepeydir hamsi yemedim ama çok gzel görünüyor canım.canım çekti.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilBugün için de ben taslak hazırlamıştım hamsi tavayı.Bu günlerde herkes hamsi yiyor anlaşılan:)Sevgilerimle...
YanıtlaSilellerine sağlık canım hamsikoliğiz bizde:))
YanıtlaSilGörüntü kızartma gibi olmuş, aa daha hafifi. Önce birinci şimdi sizin postu okuyunca bu hafta hamsi şart oldu, sevgiler,
YanıtlaSilEllerine sağlık canım,
YanıtlaSilBugün bende yaptım,yağsız tavada hafif oluyor.
Sevgilerimle...
hamsi canavarı oğluşum görmesin:)
YanıtlaSilellerine sağlık canısı:)
sevgilerimle...
Nasıl hamsi istedi canım.şöyle sıcak sıv-cak yanında mısır ekmeği of of ellerine sağlık sevgiler:)
YanıtlaSil