16 Aralık 2016

JÜLYEN KABAK VE HAVUÇ SALATASI



Çiğ kabak ve havuçtan yapılan bu güzel salata misafir sofralarınız için çok şık olacak. Tadıda inanın çok lezzetli ;)

MALZEMELER:


4 yeşil kabak
2 havuç
3 paket knor feslegenli,kekikli sos



ÜZERİ İÇİN:

dereotu ve ceviz


YAPILIŞI:

Kabak jülyen soyucu ile çekirdekli kısmı hariç doğranır (doğrayıcı yoksa çok ince şekilde bıçak ile doğranılabilir). Havuçta aynı şekilde yapılıp kabak ile karıştırılır. Kabak ve havuç servis kasesine alınır. Ayrı bir kasede fesleğenli, kekikli sos üzerindeki tarif ile hazırlanır. Servisten yarım saat önce kabak ve havucun üzerine dökülür. Üzerine doğranmış dereotu ve hafif iri kıyılmış ceviz içi koyulup servis yapılır.





AFİYET OLSUN






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...