17 Eylül 2014

YEMEK SONRASI İÇİN HAFİF BİR LEZZET




450 gr. böğürtlen (çilek, vişne vb. meyve kullanabilirsiniz) robota alınır.İçerisine 3 çorba kaşığı pudra şekeri (şekeri damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz) eklenip çekiliP kuplara eşit miktarda koyulur. Ayrı bir kapta 200 gr. labne peyniri, 3 çorba kaşığı süzme yoğurt ve 3 çorba kaşığı bal karıştırılır. Karışım böğürtlenlerin üzerine birer kaşık yada sıkma kabı ile koyularak servis yapılır.. 



AFİYET OLSUN



1 yorum :

  1. KEŞKE TEKNOLOJİ O KADAR İLERİ GİTSEKİ BENDE UZANIP EKRANDAN BİR KASE TATLI ALABİLSEM
    ELLERİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...