MALZEMELER:
2 çorba kaşığı tereyağ
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı domates rendesi
1 çorba kaşığı salça
4-5 bardak et suyu yada su
tuz
kaşar rendesi
YAPILIŞI:
Tereyağ ve un bir tencereye alınıp kavrulur.İçerisine salça ve domates rendesi eklenip kavrulmaya devam eder. Üzerine et suyu ve tuz eklenip, karıştırılarak kaynatılır(koyu olursa biraz daha su ilave edebilirsiniz). Üzerine kaşar rendesi serpilip sıcak olarak servis yapılır...
AFİYET OLSUN
Sabah kahvaltısında bile içebileceğim bir çorba.
YanıtlaSilEllerine sağlık Şehrinaz.
Sevgi ve muhabbetle..
sıcak sıcak ohhh miss :)
YanıtlaSileline sağlık canım
bayılırım sık sık ta yaparım ellerine sağlık canım:)
YanıtlaSilşimdi olsada içsem dedim canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık şifa olsun sevgiler...
YanıtlaSilbenim çocuklarım çok sever bende sık yaparım sevilen bir çorbadır bizde eline sağlık canım
YanıtlaSilEn sevdiğim çorbalardan biridir.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.
Sevgiler...
Amanda aman Şehrinazım ellerine sağlık canım..Mis mis mis...
YanıtlaSilAfiyet,şifa olsun.Ellerine sağlık..
YanıtlaSil