MALZEMELER:
3 adet havuç
3 adet kabak
3 adet kırmızı biber
10 adet kornişon turşu
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
tuz ve sıvıyağ
YAPILIŞI:
Havuç ,kabak ve kırmızı biber jülyen doğranıp ayrı ayrı 3-4 kaşık sıvıyağ ve tuz eklenip sotelenir.Sotelenmiş sebzeler karıştırma kabına alınıp, içerisine jülyen doğranmış turşu ve ince doğranmış maydanoz ve dereotu eklenip karıştırılıp servis tabağına alınır.
AFİYET OLSUN
Sevgili Şehrinaz,sağlık fışkıran sağlıklı bir sebze tabağı olmuş, ben bunun benzerini etin yanına çok yaparım.
YanıtlaSilsevgilerle
Canım ellerine sağlık çok leziz ve
YanıtlaSilşık bir tabak sevgiler.
çok güzel görünüyorlar canım ellerine sağlık
YanıtlaSilRengarenk görüntüsü ve vitamin deposu olması harika..Ellerine sağlık:))
YanıtlaSilnasılda güzel görünüyor canım.yeterki sebze olsun değilmi.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilBen de turşu koymadan diğer malzemeler aynı şekilde çok sık yaparım.Turşu da değişik olmuş.Bir seferinde denerim.Ellerine sağlık.Mutlu hafta sonları:)
YanıtlaSiliştah kabartan bir görüntü ellerine sağlık...
YanıtlaSilcok lezziz olmus canim ellerine saglik....
YanıtlaSilkesinlikle hafif ve çok sağlıklı mutlaka denicem elllerine sağlık
YanıtlaSilet yemeklerinin yanına çok yakışır ellerinize sağlık tarif içinse teşekkürler
YanıtlaSil