16 Eylül 2013

KAŞARLI RULO BİFTEK


 



Misafir sofraları için harika bir lezzet...

MALZEMELER:

10 adet biftek
1 adet domates
1 adet kuru soğan
3 adet sivri biber
1 çorba kaşığı salça
1 su bardağı rende kaşar
tuz




YAPILIŞI:

  Öncelikle domatesin kabukları soyulup küp doğranır. İçerisine yine küp doğranmış soğan ve küçük doğranmış biber eklenip karıştırılır. Biftekler tektek arasına doğranmış domatesli karışımdan bir çorba kaşığı  koyup rulo şeklinde sarılarak tencereye dizilir. Salça bir bardak su ile karıştırılıp bifteklerin üzerine dökülür. Yine bifteklerin üzerini geçmeyecek şekilde su eklenir. Kısık ateşte 2-2,5 saat suyunu çekene kadar pişirilir. Pişen etler fırın kabına dizilip, üzerlerine kaşar rendesi eklenerek  fırında kaşarlar kızarana kadar bekletilir. Sıcak olarak servis yapılır....



AFİYET OLSUN



4 yorum :

  1. mmm çok güzel olmuş canım eline sağlık:)))

    YanıtlaSil
  2. mm nefis görünüyor.ellerine sağlık Reyhan ablacım.

    YanıtlaSil
  3. Pek nefis görünüyor. Ellerine sağlık Şehrinazcımm

    YanıtlaSil
  4. eline sağlık şehrinaz
    şık bir yemek olduğu kesin
    kal sağlıcakla

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...