Evinizde yenilmeyen balkabaklarını, pasta yaparak değerlendirebilirsiniz. Ben pandispanya olarak buradaki tarifi yaptım .Pandispanyayı 5-6 kaşık kabağın suyu ile ıslattım. Krema olarak 1 su bardağı sut ile 1 poşet krem santiyi çırptım. İçerisine 3 su bardağı pişirilip püre yapılmış balkabağını ekleyerek karıştırarak, pandispanyanın içine ve dışına sürdüm.
AFİYET OLSUN
Ben buna bayıldım,ama şu rulo pasta işini çok başaramıyorum.Bakalım deneyeceğim,eline sağlık.
YanıtlaSilVallahi pasta ye beni diyor...Bol cevizlide ne güzel olur....
YanıtlaSilOff Reyhancım ne güzel bir pasta olmuş ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilof of of trakyaylılar bal kabagına bayılır bende bir trakyalı olarak buna bayıldım :)
YanıtlaSilBayılıyorum kabağı klasik kabak tatlısı dışında değerlendirmeye.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.
Sevgilerimle..
Canım ellerine sağlık balkabaklı her lezzete varım sevgiler...
YanıtlaSilpasta süper canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSil