3 Kasım 2013

FIRINDA BAHARATLI PATATES



Kahvaltı için pratik hazırlayacağınız bir lezzet..

Patateslerin dışlarını güzelce yıkayıp elma dilimi doğranır. İçerisine tuz, pulbiber , kekik ve sıvıyağ ekleyip (ancak zevkinize göre  ''köri, biberiye, sarımsak tozu vb.'' ekleyebilirsiniz) karıştırılır. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye koyulup 220 dereceli fırında patatesler yumuşayıp, kızarana kadar pişirilir.


AFİYET OLSUN

MUTLU PAZARLAR



6 yorum :

  1. çok seerek yaparım ve yerim.ellerine sağlık canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık canım..
    çok severim balığın yanına da sık sık hazırlarım harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  3. Çok sevdiğimiz bir lezzet. Ellerine sağlık Şehrinazım..

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel patatesler olmuş bunlar çatalı batırıp batırıp yemeli eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. Cok severiz ailece cokta sik yaparim ellerine saglik.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...